søndag, mars 25, 2007

Ett år som blogger!

Egentlig begynte det med et eksperiment, jeg skulle sjekke ut bloggmediet. Og så viste deg seg at jeg ikke klarte å holde meg unna. Og da fant jeg ut at hvis jeg skulle fortsette så måtte jeg skrive om noe ordentlig. Og det eneste jeg egentlig har noe særlig greie på er jo barne- og ungdomslitteratur. Så da åpna jeg Elis lesebabbel. Det kan jo hende at jeg kan virke litt fagidiot når jeg på min fritid skriver om det samme som jeg jobber med, men etter hvert så ble det jo mange sidesprang. Både om fotball og andre ting som jeg egentlig ikke veit noe særlig om

I starten fikk jeg jo litt anfektelser, hva faen var det jeg drev med, liksom. Var det ikke nok søppel på webben fra før, og vurderte til og med å legge inn stavefeil for å unngå treff på søkemotorene! Men besinnet meg fort.

Men familien ble jo litt bekymra noen ganger, både for å bli for mye involvert og for min mentale helse. Rørende! (Ikke behersker'n html-språket heller....)

Noen ganger ble det faktisk litt debatt. Denne bloggposten om Bokklubbens barnebokkanon fikk flere bloggere til å skrive sine egne lister. Og andre diskusjoner var håp eller ikke i ungdomsboka og hottentottproblematikken.

Og så oppdaget jeg jo wav-filene!
Da var jeg jo ikke til å stoppe! Men gjorde jo noen kjedelige oppdagelser...

Den 19 november var en stor dag! Da switscha jeg bloggen. Det ga litt flere muligheter, blant annet etiketter eller labels som det het før jeg oppdaget at jeg kunne fornorske bloggen ganske betraktelig.

Nei denne bloggen er jo ikke av de kuleste akkurat, og den har jo fremdeles ingen bilder. Og ikke veit jeg hvor lenge jeg gidder å holde på heller for jeg hadde helt rett i den aller første bloggposten. Blogging er tidstyveri!

Men det første året er i alle fall unnagjort og i den forbindelse spanderer jeg en is på alle bloggens lesere i anledning våren. Velg deg akkurat den isen du vil ha fra isdisken, og send kvitteringa til meg så skal jeg refundere beløpet!

PS: Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor Google har laget denne gratistjenesten!

4 kommentarer:

HPL sa...

ETT ÅR TIL! ETT ÅR TIL!

Det har vært heftig å følge bloggingen din dette året, Eli.
Men jeg kjenner jo igjen følelsen av at man kanskje bør gjøre noe annet enn å blogge en gang i blant.

elis lesebabbel sa...

Ja. For eksempel vaske vinduene. Vårsola er avslørende, gitt!

Risa sa...

Grattis Eli! Ett år er ikke så værst for en blogg :o) Og når det i tillegg er 8 som abonnerer på bloggen din fra Bloglines så må du jo bare fortsette!

elis lesebabbel sa...

Oj! Ja, da må jeg vel fortsette ellers bryter de vel sammen i krampegråt alle 8! Sist du nevnte det var det 5 men nå er det altså 3 til! Hyggelig å høre fra deg igjen forresten!