fredag, mars 30, 2007

Moro for unga?

Og nå snakker jeg om denne noe kaotiske boka. Gørr, blod, spy og merksnodige monstre. Men heldigvis med en del humor. Det skal forfatteren ha! Men han burde nok ha disiplinert seg litt. Boka slutter temmelig brått og her er det duka for fortsettelser. Jaja, vi får nå se da!

Og så er forfatteren altså sønn av denne mer kjente musikeren. Presentasjon unødvendig. Og for å si det som det er : en bedre musiker enn sønnen er forfatter, men det vil vel gjelde de fleste barn av gode musikere! På samme måte som det slettes ikke er sikkert at fedrene til alle gode forfattere er gode musikere. Antakelig er det ingen sammenheng i det hele tatt. Eller er dette tvert imot en idé till en hovedoppgave? Du får den gratis!

Boka er planlagt filmet. Ser bare for meg hvordan den filmen kommer til å bli.

Illustrasjonene er også litt pussige, blanding av tegninger og manipulerte fotografier. Forfatteren selv figurerer som barnas far og jammen er det ikke et bilde av gamle Zappa selv også!

Men nå er det påske så nå tar jeg en lang pause fra barnebøkene. Jeg satser på sol hele påska og kommer til å være grønnsak på verandaen. Gulrot? Tomat? Eller kålhue?

Ingen kommentarer: