lørdag, mai 05, 2007

Nye oppdagelser i bloggverdenen

Plutselig gjorde jeg noen nye oppdagelser i bloggverdenen. En dag jeg fikk en kommentar på en bloggpost oppdaget jeg nok en ny blogg. Og – en blogg til! Og da oppdaget jeg også at det liksom er forskjellige "bloggkommuner". Eller kanskje heller bloggkretsløp? For kommentarene på disse bloggene er fra personer jeg aldri tidligere har sett på noen blogg!
Og så gjorde jeg enda en litt pussig oppdagelse. Disse bloggene går det nesten ikke an å kommentere under fullt navn. Det blir liksom litt feil. De fleste ”kommentatorene” hadde ikke egne blogger en gang men svært så kreative nicknavn. Disse to bloggene har trukket ”anonymsjangeren” til sin ytterste konsekvens. Jeg tror faktisk at den sjangeren tilsier at man klikker på ”other” i kommentarfeltet og finner på et litt fikst navn som passer inn. Altså hvis jeg har oppfattet det riktig.

Og eg skal fylgje flittig med på desse bloggane! For dette er gode bloggar! Kven KAN det vere som gjøymer seg bak dei? Eg får sette inspektør Snusen på saken. Det er slikt snushanar er til for. Han har hatt det roleg ei god stund no.

(Eg vonar at det er greit at eg legg ut linkar til desse bloggane og at dei ikkje vert sure på meg. Dessutan så er jo ikkje bloggen min av dei som er mest vitja, sjølv om det innimellom sleng ein og annan forbi. Eg trur nemleg at det er mange som vil like desse gilde bloggane. (Sjøl om det og er litt freistande å halde dei som ein godt verna løyndom. ))

Korleis oppdagar folk bloggen min forresten? Er det denne bloggposten som har lokka fiskarvenen?

1 kommentar:

Dr. H sa...

Det kunne vore denne bloggposten, ja det BURDE kanskje vore det. Men takk for responsen, og eg har ingenting imot at du legg ut lenke til bloggen. Og kjenner eg Blodklubb rett, så vil dei også lett kunne leve med det. Korleis eg oppdaga din blogg? Fekk den anbefalt av ein person med fornamn på R og etternamn på T. God helg!