mandag, mai 28, 2007

Mere drama (Del 7)

Har vært bortreist noen dager. Da vi kom hjem kunne vi konstatere at snegler har en forbløffende formeringsevne hinsides våre villeste fantasier. Nå begynner vi å miste tålmodigheten. Og styreformannen er helt handlingslamma. Han får skjerpe seg og ordne opp i uføret!

Ellers vil jeg på vegne av naboene, min mann og meg selv takke alle som har kommet med velmenende råd mot denne plagen. Men tror verken gressklipper eller spade vil ha den ønskede effekt slik situasjonen har utviklet seg. Skal likevel foreslå det for den rådyre vaktmestertjenesten vi betaler for.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er det noen som har fortalt dere at man strør salt på dem! Begynner å ta problemene dine på alvor nå, ærlig talt, salt er det eneste Bærumfruene tror på;=)

Anonym sa...

Er det Iberia-snigelen, så finst det eit råd. Fyll ei skål med øl, set den ut i hagen og strø kalk rundt. Han er glad i øl,og dette vil kverke snigelen. Skulle det dreie seg om den frykta Boa-snigelen, derimot, blir det verre.

elis lesebabbel sa...

Eg skal høyre med styreformannen korleis det ligg til med øl-budsjettet. Det vert brukt ein god sum på raudvin på vårdugnaden men det kan jo hende det er noko pengar att til øl og. Nett for slike høve. Bærumsfruene kan bare gå og legge seg. Vi Vestkantfruer vil ikke befatte oss med den slags! Salt da gitt! ”Å giiiid nu må vi salte snilene igjen du! ” Men takk for all deltakelse. Jeg er helt rørt etter en god - om jeg skal si det selv - søndagmiddag med litt rødvin.

(Berre ikkje nokon no foreslår raudvin mot snigleplagen! Vonar eg ikkje sett nokon på den idéen! )