søndag, desember 16, 2007

Googleimperialismen

strammer nettet i cyberverdenen! Som det kommer fram HER kan ikke lengre andre bloggere enn blogspotbloggere legge igjen visittkort i kommentarfeltet på en blogspotblogg. (Som altså denne bloggen er). Så hvis andre enn bloggspotbloggere vil at jeg skal se bloggen deres, noe jeg selvfølgelig gjerne vil, så bare legg ut web-adressen så kopierer og limer jeg over en høy sko!

Det er bare slik vi må gjøre det til googlegrådiggrisene skjerper seg!

Også bloggløse kan fremdeles kommentere – men ta gjerne med en liten signatur. Du kan klikke på kallenavn eller anonym. Fritt valg i hele basaren. I hvert fall innen googlefolka kødder det enda mere til.

Det siste er at det er oppstått en blogspotlogo for blogspotbloggere som kommenterer , mens alle andre får et tomt "portrett". Hva er det neste google pønsker på?? At gmail-brukere ikke kan sende mailer til andre enn andre gmail-brukere?

Google må bare ta seg sammen! Men som alle veit : det er penga som rår!

PS 1 :En ting som er bedre med blogspot enn med wordpress : blogspotbloggere har ingen muligheter til å lese mailadressen til de som kommenterer.

PS 2:
En ting som ergrer meg ang Flagg Blogg! (Gi beskjed til Blogger om upassende innhold). Det er fullt mulig å fjerne den der linja øverst på blogspotbloggene. Slik som på pornoblogger for eksempel. Kanskje google kunne gjøre noe med dette i stedet for å kødde det til for oss hederlige bloggere!

3 kommentarer:

Bente sa...

testing, testing

elis lesebabbel sa...

Just keep going on...
Og her er altså et eksempl på "et tomt portrett" og et "blogspotlogo" for oss som er inne i "googlevarmen".

Elin sa...

Jeg er jo blant de som bruker Blogger som ikke ønsker at det er profilen som skal vises, av diverse grunner.

Jeg synes de skyter seg litt i foten, det får jo oss som har brukt Blogger i en årrekke til å vurdere noe annet. (Jeg angrer nesten litt på at jeg ikke valgte noe annet da jeg skulle pusse opp bloggen min... *sukk*)