torsdag, april 19, 2007

Årsmøtereferat 2

For at Elvisbibliotekaren frå helvete skulle få finalen på den forrige bloggposten må jeg fortsette her. IBBY har et problem. Hvorfor IBBY, liksom? Er ikke dette en tanteorganisasjon for den gååååde barrrrnebogen? Bør ikke IBBY-Norge fræshes opp snart?

IBBY Norge gjør en kjempejobb med høstkursene og all ære til Vibeke og Anne Kari som har stått på som bare den. Og ikke å forglemme Marit du bedåre!!! Nei henne må vi ikke glemme! Men flere må jobbe. Dette er ingen koseklubb og i styret trengs folk som jobber og ikke folk som bare sitter og sitter år etter år og synes det er såååå hyggelig med barrrrnelitteratuuuur. Forlagsfolk for eksempel pleier alltid å klage over at de har såååå mye å gjøre. Men nå har styret fått en MANNLIG forlagsrepresentant! Det blir saker det tenker jeg! Kjetil! Hører du!

Og etterpå gikk vi på Din Kafe i Observatoriegata og kanskje var det bra at de stenger kl 22 alt forresten et hyggelig sted kan anbefales men det var ikke det som var poenget nå. Ragnhild, lykke til med alle dine planer som styreleder og de du sikkert kommer til å få og så må du huske det jeg sa til deg på Din kafé og det gjør du sikkert for så mye hadde vi da ikke drukket før de begynte å blinke med lysene og jada vi tok hintet! Etter hvert.

Lenge leve IBBY Norge!

PS: Ja da: det kommer nytt bokstoff snart. Har bare hatt det litt travelt i det siste. Med å gå på årsmøter blant annet!

Ingen kommentarer: