mandag, april 16, 2007

Og dette har jeg betalt 100 kroner for!

For noe sentimentalt overlesset oppskrytt skvip av en drittfilm om denne fantastiske sangerinnen. Hvis du MÅ se den så gå i alle fall på en kino med vinbevilgning, for eksempel denne!

Men synge kunne hun! Smakebiter her.

PS: Hvis du MÅ se en biografisk musikkfilm se heller denne. Eller denne.

PS 2 : Oslo kinematografer: hva med å sette ut noen sykkelstativer foran Gimle kino? Eller ved utgangen? Og fjerne det dumme sykkelparkering forbudt-skiltet. Pling pling!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Naa får du gi deg! Filmen hadde en meget interessant fortellerteknikk; den fortalte ut i fra de antatte følelsene til den dama. Skuespilleren gjør en fantastisk rolle, likeså de som dekorerer ansiktet hennes, hva heter nå det igjen? Jeg synes filmen var god, og den slapp å lulle deg inn i sangene, vi fikk se hva det kostet å være henne, det satte jeg pris paa. Det er synd du er så streng, da passerer du forbi mange interessante opplevelser.B

elis lesebabbel sa...

Je ne regrette rien de j'ai crie de cette film! Quand tu retournes pour Norvege je vais te engager pour mon proffeseuese privee de francaise!

Og som det skulle komme fram med all ønsket tydelighet . Jeg har nettopp kommet hjem fra IBBY-årsmøte!

Anonym sa...

Je ne regrette rien de ce que j'ai écrit de ce film. Je retournerai pas en Norvège pour m'occuper de la langue française! Et rassure-toi: tu ne pourra jamais m'engager comme professeur, je suis trop chère!

Et pourquoi regretter son avis?

Tu es assez culottée; c'est tout!

Anonym sa...

Je suis d'accord avec anonym. Si tu penses que ce film est un "film de merde" tu n'as pas vu beaucoup des films mauvaix.. Moi je pense que ce n'est pas un "film de merde" de tout, et j'ai seulement payé 80kr pour le voir... a Vika. Quelle chance, hein.

(et je suis desolée si il y a des erreurs, je n'ecris pas bien le francais, car j'etudis l'espagnol, mais je suis sûre que vous me comprenez)

elis lesebabbel sa...

Nei, hei søte Hannah. (Hvis det er den Hannah jeg kjenner! (Nå går jeg for min del over til norsk!) Nei dette er jo merkelig! Jeg kjøpte billetten på Vika men så filmen på Gimle! Og jeg bemerket til kassereren at dette var dyrt. Legger de på 20 kroner for filmer på Gimle? Det sa nå ikke kassamannen noe om til meg! Og jo! Jeg HAR sett mange dårlige filmer og denne er langt fra den dårligste. Prpblemet er vel at jeg har sett FOR mange filmer, lest FOR mange bøker, hørt FOR mye musikk. Og at jeg begynner å bli en skikkelig tverr gammel kjerring :-) Og verre blir det vel med åra hihihihi!

Anonym sa...

Kanskje på tide med en slags åndelig tarmskylling slik at gammelt slagg løsner og gamla kan åpne seg for nye inntrykk uten å måtte sammenligne med tidligere høyder!
Dårlig unnskyldning å ha lest for mange bøker etc for å bli surmaget megge! Blir man ikke klogere og klokere med årene da? Og et rikere og mer generøst menneske av å ha sett og møtt ulike ting? Eg berre spyr?

elis lesebabbel sa...

Jeg blir bare dummere og dummere og trives godt med det. Og nå er det på tide å si godnatt til bloggverdenen for i dag!

Anonym sa...

Hehe dere altså :)
De legger på 10kr for premierefilm (det er premiere i en uke) og 10kr for gimle.
bonne nuit

elis lesebabbel sa...

Ja men du skjønner det søte lille Hannahmor at det var ikke premierefilm. Så vidt jeg har skjønt det begrepet er en film premierefilm bare en uke etter at den er satt opp. Åhhh giiiiid altså! Koster det kr 10 ekstra for å gå på Gimle. Åhælledussenasså! Bonne nuit pour toi aussi! (Herreguud så dårlig jeg er i fransk!!!)

Anonym sa...

Og her er billettprisene fra oslo kinematografer: http://www.filmweb.no/oslokino/billettfakta/article45787.ece
Jeg synes det er fryktelig dyrt, det er ikke en gang rabatt for studenter. I USA betalte jeg 30kr for å gå på kino som student, men så er vel det en av de få positive sidene ved USA ;)

elis lesebabbel sa...

Jepp! Det er for dyrt å gå på kino her i landet! Og attpå til ser det ut som jeg er blitt svindla for 10 kroner!

Og dermed er det kommentarrekord på denne bloggen! Tenk at en labil chanteuse og blandingsmisbruker som har vært død i over 40 år kan forårsake så høy temperatur på en bloggpost!!! Ikke dårlig!