søndag, april 01, 2007

En gang....

En gang utfordret Thomas meg til å skrive 5 ting som folk antakelig ikke veit om meg. (Denne type aktiviteter går i perioder som en farsott gjennom bloggverdenen! Det kalles visst meme.) Her er 5 påstander om meg, fire er riktige men én er en aprilsnarr! Du gjetter det aldri!

1) En gang danset jeg på bordet på et offentlig sted til den kjente rapmelodien UTADæSJæLOPPLEVELSE som ble framført live. Jeg la all min innlevelse i dansen, men ble likevel ikke kasta ut - og bordet holdt! Undrenes dager er ennå ikke forbi!

2) En gang i min grønne ungdom drakk jeg meg gjennom hele drinkekartet på Danskeferga sammen med nåværende fagansvarlig for et større norsk folkebibliotek uten å havne verken under eller overbord. Og det skulle vel en gang for alle bevise at drinkene i baren på Danskeferga var (er?) temmelig utvanna!

3) En gang i min grønne ungdom løp jeg med politiet i hælene gjennom Oslos sentrale strøk uten å bli tatt til fange. Verden må ha gått en stor mellomdistanseløper tapt i meg.

4) En gang i min grønne ungdom kjørte jeg en Harley-Davidson gjennom Paris gater i 240 km i timen. Jeg la inn 20 runder rundt Place Etoile. Til slutt frontkolliderte jeg med statuen Venus fra Milo i Louvre. Smart måte å unngå køen foran billettluka!

5) En gang i min grønne ungdom var jeg med på å storme Dagbladets redaksjonslokaler. Etterpå måtte vi spasere opp Karl Johans gate med politieskorte.

Man skal visst utfordre noen også når man skriver slike "memer". Jeg utfordrer ingen bortsett fra de som måtte ha kjørt enda fortere enn 240 km i timen på en Harley rundt Place Etoile!

Ingen kommentarer: