torsdag, september 07, 2006

Heart beat

Buddy Holly hadde vært 70 år i dag, men han ble ikke eldre enn 26. Det er halvparten så gammel som jeg er nå minus (eller pluss?) ett år. (Her fikk jeg problemer med logikken) Buddy Holly døde i en småflyulykke i februar i 1959 etter et spilleoppdrag. I det samme flyet satt Ritchie Valens. Mer om dette kan du lese her. Ritchie Valens var også en fantastisk musiker og hans liv ble filmet i 1987. Med Lou Diamond Phillips i hovedrollen.

Det var Buddy Holly som skrev sangen Heart Beat. Blant andre. Det er kanskje ikke så mange som hører på Buddy Holly lengre? Verst for dem, for det svinger fremdeles bra av disse sangene. Også ypperlig følge på joggeturen hvis du driver med slike sysler, det spesielle soundet er både ledig og lett. Hvis du ikke tror meg, så hør sjæl! (Sånne download-greier er jammen en fin oppfinnelse!)

3 kommentarer:

HPL sa...

Buddy Holly var en bra mann. Har en gammel best of på vinyl liggende et eller annet sted (høyst sannsynligvis sammen med de andre vinylskivene mine, i en av banankassene innerst i kottet).
Har du sett "The Buddy Holly story"? Anbefales!

elis lesebabbel sa...

Oj! Er det flere enn meg som har greie på mussikk asså:-)

elis lesebabbel sa...

Test