søndag, desember 07, 2008

Og så er man blitt linket i Dagbladet igjen!

Da jeg skrev denne bloggposten linket jeg til en artikkel på Dagbladets webside. Og kort tid etter linket Dagbladet til bloggposten under den samme artikkelen. Og siden jeg linker til Dagbladet kan jeg vel ikke si noe på at Dagbladet linker til meg, under motto link til andre som du vil at andre skal linke til deg. Legger man seg ut på cyberspacen og attpå til på et gratis program må man vel tåle såpass. Likevel blir jeg FRYKTELIG irritert! Siden artikkelen ikke har HELT nyhetens interesse lengre trodde jeg kanskje jeg skulle slippe unna, men nei da! Hvor naiv går det an å være.

Nå skal jeg gjøre et eksperiment : jeg linker til den samme artikkelen en gang til og så skriver jeg en ganske infantil tekst som kommer her:
Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis. Dagbladet er en drittavis.

Så ble jeg frista til å skrive en sjikanøs tekst:
Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter!
Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter! Dagbladjournalister er noen store idioter!

Følg med! Følg med!


Ingen kommentarer: