søndag, september 16, 2007

Ungpike-chicklit

Etter to bøker av det litt triste slaget kan det være på tide med en morsom bok.
I BH-er og besvergelser forteller en 14-åring om sitt liv i New York.
Hun har de vanlige problemene, å tilhøre (eller nærmere bestemt ikke ) tilhøre den rette gjengen, ha de rette klærne (og skoene) , bli invitert på de rette festene, små pupper, etc.

Så får hun vite at mor og lillesøster er hekser. Dette er forklaringen til at vår heltinne oppdager noen dritfine (og ditto dyre) sko på føttene sine. Boka er morsomt skrevet, jeg har kommet til side 30 og det er 242 sider igjen. Nå må det skje en utvikling snart.
Gjett hvilket forlag dette er

Mer kommer

PS: dette er muligens siste gangen jeg bruker etiketten ungpikebøker. Men man kan jo aldri vite.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann, denne har jeg på stativet mitt for nye bøker. Noe jeg bør lese en gang jeg får tid?

elis lesebabbel sa...

Bør og bør. Hvis det skjer noe sjelsettende skal jeg holde deg underretta.

Anonym sa...

Hehe, syntes den hørtes litt interesant ut, jeg. Hm... Mulig jeg tar feil. ;)

Anonym sa...

Skravlete, småmorsom, mye klær, gutter og venninneintriger, litt magi, litt moraliserende på en amerikansk måte uten at jeg tror at akkurat det plager målgruppa nevneverdig. En av "moralene" er at den sanne kjærligheten overlever alt, inkludert desperat magibruk! Grøssalt cover som garantert vil fenge jentungene... ok, vet at det ikke er relevant for dine lesere, Eli!

elis lesebabbel sa...

Takk Aud. Jeg stoler blindt på deg i denne saken. Sikkert en trivelig bok vi kan unne småripsen. Omslaget likner litt på "Chiclittdronningen" Marian Keyes bøker, kanskje tilsiktet? Dessuten er det litt 50-talls? Men med en annen koloritt.