søndag, mai 18, 2008

Oss kondisjonerte imellom

Her forleden dumpa bladet Vmagasinet.no i postkassa, trass i reklame nei takk- klistremerket. Vmagasin er et glossa gratisblad for oss i Oslo vest, nærmere bestemt Vinderen, Ullern, Røa, Skøyen, Frogner, Bygdøy. Så man er i fint selskap! I følge websida skal
”V–magasinet være hyggelig og nyttig lesning, med vekt på saker fra Oslo vest. Sentralt vil være reportasjer og portrettintervjuer med både hverdagshelter og mer profilerte mennesker. Magasinet vil inneholde både samtidsaktuelt stoff og dybedartikler. Her vil du finne saker personlig økonomi, eiendom, kultur, fritid, interiør, design og livsstil, samt egne grønne miljøsider”
(Skal ikke gjør noe stor nummer av det men dybedartikler menes antakelig dybdeartikler).

Av høydepunktene:
  • Golf og jenteseiling, (Det er slike mosjonsformer vi foretrekker her på Oslo Vest, man er da forfaenmeg dannet!)
  • ”Vestkantstjernen” Suzann Pettersen fra Holmendammen
  • Dybdeartikkel om hagearbeid på ”landstedperlen” på Sørlandet
  • Dybdeartikkel om de heteste motesjappene
  • Marianne Krogness (tidligere Shelldame og før det igjen tidligere Tramteateret) har en egen spalte hvor hun forteller at det ikke er noe gæernt med å være blond, at det er vanskelig å kjøpe de riktige klærne, og at det er mye man kan gjøre i Oslo, for eksempel gå i Operaen og gå på Oslo Jazz-festival. Nyttige opplysninger å ta med seg!
  • Og så må vi ikke glemme Pia Haraldsens lunsjbetroelser, hvor hun kan opplyse oss om at hun ”ikke akkurat ser for seg en fremtid som seriøs politiker” og at hun kunne tenke seg å skrive flere bøker men ikke nødvendigvis en oppfølger til ”Pias bekjennelser” og at hun ”shopper ikke så mye som folk tror” og hun synes at veldedelighet er svære greier.
Hvem som er ”hverdagsheltene” i dette nummerert er jeg litt usikker på. Kan det muligens være de "oppoppfrende og kjøreglade" foreldrene som med sine to disponible biler kjører barna ”Oscar (10), Wilhelm (8) og Felix (5 1/2) som er med på alt fra fotballcuper, friidrett, litt orientering, tennisturneringer og golf om sommeren, til bandy, langrenn, slalom, men også tennis om vinteren” og som jogger med barna og går Skarverennet med de to eldste. (Er det rart at ”barn i dag har mindre uorganisert lek ute” ? )

PS: Hvis noen som ikke bor på de tidligere omtalte steder ble missunnelige nå kan jeg tilby ett eksemplar av vårnummeret gratis. Men vær rask ellers havner det i papirinnsamlinga. Hvis jeg ikke da tar meg bryderiet med å sende det ufrankert tilbake til giveren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nyttig lesning? - Vel har du hage og lurer om du skal anlegge en dam - da kan du lese mer om det praktiske her: http://www.vmagasinet.no/article.aspx?cat=110848&id=111186

Anonym sa...

vmagasinet? - veeldig spesielt

Anonym sa...

- syntes egentlig det var et ganske hyggelig blad jeg da :(