lørdag, oktober 16, 2010

Jeg kaster meg ned på gulvet og hulker høyt!!

IGJEN har jeg fått høre at bloggen er treig!!
KAN det være fordi det er
  • for mange bloggposter på sida? Nå har jeg redusert til 7 og det må da gå an!
  • for mange blogger på blogglistene mine? Nå har jeg i hvert fall frisert dem ned litt. Burde jeg klart meg med én liste? Er en egen bibliotekarliste unødvendig aphartheidistisk? Nei, pokker heller da! Litt yrkesstolthet må man da kunne tillate seg!
  • for mange embeddede youtube-videoer? Joa, DET kan kanskje forsinke. Skal jeg nøye meg med bare linkene heretter, kanskje? Selv om bloggen BLIR sprekere med litt bilder?
  • Og apropos bilder – i fire farger eller ikke – det ER jo ikke nødvendig å legg ut SÅ mange bilder og i hvert fall ikke i så stort format. (Dessuten antar jeg at mine lesere er så intelligente at de er i stand til å lese en tekst uten bilder. )
  • Så er det jo min rikholdige ”emneordsky”. Er det den som er synderen, kanskje? Akkurat nå er den på intet mindre enn 1338 emneord!!! Hvilken annen blogg har bare tilnærmelsesvis så mange emneord som meg?
Kanskje får folk rett og slett får lære seg litt tålmodighet! Her en passende melodi for å korte ned ventetida!

På en annen side: Hadde det VÆRT for mye forlangt at blogspot hadde hatt litt bedre kapasitet!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Jeg har lagt merke til tidligere at bloggen din er urimelig treig å laste, MEN i dag gikk det lett som bare det. Så veit du det.

elis lesebabbel sa...

Takk kjære fru Knirk! Du aner ikke hvor glad jeg blei nå! Da har jeg gjort noen riktige grep!

Synne sa...

Det kan jo også være at det er noen som trenger sterkere internettforbindelse... har aldri hatt problemer med sida di, Eli (ikke på noen måte:))

elis lesebabbel sa...

Det gleder meg VIRKELIG å høre, Synne :-)

Iren sa...

Hei,
har hatt STORE problem med å lese bloggen din. Det var ikkje berre at bloggen var treig, eg fekk rett og slett ikkje opna den. Men no, etter at eg skifta nettlesar frå Explorer til Google Chrome, funker den kjempefint! Veldig glad:)

elis lesebabbel sa...

Pussig! Vi har Explorer på jobben og det funker alltid. Men - vi har jo en sterk internettforbindelse også da!