mandag, juli 27, 2009

Ikke så mye oppdateringer for tida

Blant annet fordi det foreløpig har gått litt treigt med lesinga i det siste, jeg har vel rett og slett blitt så overstimulert av all reisinga den siste uka at jeg har sovna fra sengelesinga. ( Neste år får det vel bli sommerhus igjen.)

For de som nå måtte vri seg av abstinens (akkurat som ikke svineinfluensaen er ille nok) kan jeg inntill videre henvise til Elis billedbabbel hvor jeg etter hvert kommer til å legge ut tekst og bilder fra min reise til henholdsvis Berlin og København med omegn, under labelen Sommerferiebilder 2009. Foreløpig er det bare én oppdatering, nemlig om en fottur til Vangede, en forstad til København. Og den har i det minstel en litterær vri. Men mer kommer etter hvert. Det er i hvert fall planen.

Av de mindre interessante opplevelsene på ferien var at jeg mista en plomme. (Altså i en tann). Ikke så spennende nei men riktig så irriterende. Heldigvis fikk jeg raskt time hos tannlegen da jeg kom tilbake til Oslo, og for undersøkelsen måtte jeg betale kr 410,-. Sikkert vanlig tannlegetakst. Ja, da, det blir selvfølgelig mer. Men det var ikke det som var poenget nå. Da oppvaskmaskina panga litt tidligere i vår måtte vi til sammenlikning betale en mann kr 700,- (!) for at han skulle fortelle oss at det ikke var noen vits i å reparere men at vi måtte kjøpe ny maskin. Til gjengjeld vil vel en ny krone tilsvare prisen for en ny oppvaskmaskin.

Det var forresten litt av en jobb å lage den bloggposten.