mandag, mars 15, 2010

Siden jeg skal til Hamar

blir det litt stille på denne bloggen noen dager! Og siden jeg nå en gang reiser til denne Mjøsbyen kan det kanskje passe å spille litt musikk av Alf Prøysen, som på mange måter – eller i hvert fall til en viss grad, men dette kan sikkert diskuteres så fillene fyker – føyer seg fint inn i rekken av de bluessangerne som har preget denne serien de siste ukene.


Litt utypisk for denne folkekjære sangeren kommer her en sang in english! Jeg overlater til enhver å avgjøre hvems versjon som er den beste, men vi kan nok alle være enige i at den originale artisten har en noe bedre engelskuttale.

For ikke å få Den Arge Bonden på nakken, får jeg vel ile til å si at Alf Prøysen strengt tatt ikke kommer fra Hamar, men uansett ikke langt unna. Og hvis jeg ikke tar helt feil fra samme fylke! Og da får det holde med geografiundervisning for i dag!

PS! PS: Ja jeg VEIT at Prøysen har sunget en sang som heter Til Hamar med slakt men den fant jeg dessverre ikke på Youtube! Det blei jeg jo litt sur for, men er mer enn fornøyd hvis jeg kommer meg gjennom denne konferansen uten selv å ende opp som et slakt!

4 kommentarer:

HPL sa...

Fantastisk versjon av Strangers In the Night!
Så du våger deg opp til Hamar, Eli? Stikker oppover en tur sjøl på torsdag. Husker ikke hva slags foredrag jeg har meldt meg på, men forhåpentligvis ligger det en oversikt i den obligatoriske mappa som blir delt ut.

Janicke sa...

Enjoy Hamar! Kan tenke meg det blir utrygt der oppe med så mange ville og gale biblioteksfolk :-)

Mattias Daniel Damsgaard Woodson sa...

HEI! DENNE KOMMENTAREN KOMMER ALTFOR SENT MEN JEG VIL ALLIKEVEL GJØRE ELI FRISVOLD KLAR OVER ATT ALF PRØYSENS VISE "PÅ HAMAR MED SLAKT" NÅ FINNES TILGJENGELIG PÅ INTERNETT! JEG HAR SELV LAGT DEN UT OG KAN FORØVRIG ANBEFALE MIN SLAGERKANAL PÅ NETTSTEDET YOUTUBE SOM ER FULL AV GODE GAMLE SANGER!

HER ER LINKEN TIL "PÅ HAMAR MED SLAKT":
http://www.youtube.com/watch?v=Srafqq26BNY


ØNSKER ELI FRISVOLD SANGEN SOM MP3 FIL ER DET BARE OG KONTAKTE MEG PÅ: dingletrut@hotmail.com

GOD FORNØYELSE!!!

elis lesebabbel sa...

Takk Mattias! Aldri for seint! Takk og takk!