onsdag, februar 03, 2010

Men hornbrillebibliotekaren var ikke død!

På bibliotekarpostlista i dag ble vi gjort oppmerksomme på et intervju i Ukeavisa Ledelse med ”bibliotekets supersjef, 26 år gamle Heikki Knutsen”, som nettopp har fått jobben som biblioteksjef i Bærum.

Han kunne fastslå at
”De stramme damene med oppsatt hår og hornbriller er heldigvis borte fra de fleste bibliotekene”
Og hermed skulle denne påstanden være motbevist:

(Dessverre lot det seg ikke gjøre å sette opp håret på en forskriftsmessig måte med de hjelpemidler jeg hadde til rådighet; syltestrikker og binderser. Men hornbrillene er på plass. Det litt stramme uttrykket sammen med den manende pekefingeren skulle vel sette støkk i enhver dævelunge som pønsker på faenskap i biblioteket! )

8 kommentarer:

Beatelill sa...

Hehe, du så litt streng ut ja :) Men jeg har lest bloggen din en stund og du lurer ikke meg. Du er ei dame med futt og fart og masse humor! Veldig ulikt ei streng bibliotekardame med hornbriller og oppsatt hår.

Vragebugten sa...

Lurer ikke meg heller. Du klarer ikke å se sur ut Eli, beklager :)

Anonym sa...

Har du prøvd teip? Litt ubehagelig å ta av, men veldig effektivt i gjerningsøyeblikket! Eller er min favoritt bibliotekaren med gevær i Einar Øklands bok Walkman, anbefales!

Anita sa...

Haha, jeg bare elsker bloggen din! Du skriver veldig morsomt!

Mari sa...

Lovely, darling! :-D

Aud sa...

IIIIIIK! SKVETT! Nei, du skremmer ikke meg heller Eli ;-) Bibliotekaren i den nye boka "Skeleton Creek" derimot...

Anonym sa...

Slapp av, sånn er det i kirken også - unge menn med gitar feier ut de gamle misjonsdamene. Til slutt er det ingen som strikker (les:leser), og så må staten betale alt - også for strikkingen (les: lesingen).

Synne sa...

Som selverklært lesehest reagerer jeg veldig på uttrykket "nedstøvet lesehest" i intervjuet. Lesehest burde være en beskyttet og beundret tittel.