mandag, mars 23, 2009

Jeg har deg kjæreste

eller I Got You Babe som denne klassiske låta heter på originalspråket. På høy tid å slippe til duoen Sonny & Cher i serien høydepunkter fra mitt umusikalske surrehue. Og aldri har vel Cher vært bedre enn på denne tida.

Snurr film og skru opp volumet! Typisk for tida er Cher her kledd i åletrange bukser med en noe overdådig sleng. Ermeløs blondebluse, Cleopatrasminke og langt svart hår med lugg. Det var 60 – åra det! Aldri har vel Cher vært penere heller, men det er slik det går med de fleste av oss, all skjønnhet er forgjengelig. SKAL vi slippe til Duoen Bowie og Faithfull også? Pyttsan! Hvorfor fr. Faithfull har på seg nonnedrakt her er litt usikkert. Legg også merke til Bowies knallrøde hockeyfrisyre, typisk for perioden! Klesdrakten er ubeskrivelig og ustrålinga folkens! Utstrålinga!!! Jeg bare DØØØØØR!!!

PS: Blogspot nekter meg å bruke & i etikettfeldtet, derfor må det bli Sonny and Cher. OG : skynd deg å høre på YouTubevideoene før Universaldekøddingenemåttedebrenneihelvete fjerner dem!

3 kommentarer:

Mari sa...

Jeg ruler på denne i Singstar! En duell på Ung 3.0s spillnatt i morra, kjære Eli? ;-)

elis lesebabbel sa...

Spillnatta? Så at det var begrensa med plasser....

elis lesebabbel sa...

Veit jo ikke en gang hva "Singstar" er for noe? Er det noe av det vi skal lære i morra?