onsdag, juni 06, 2007

Kanskje på tide å gi seg?

Vi har vel egentlig nok bøker i denne serien nå. Det var kanskje en god idé en gang men nå begynner det å røyne med inspirasjonen. Til og med skurkene er de samme som i den forrige boka. Og så veldig mye interessante opplysninger om Paris var det vel heller ikke. Illustratøren får finne en annen måte å finansiere ferieturene sine på! Sortland! Du kan bedre enn dette! Finn på noe nytt!

4 kommentarer:

Betty Boom sa...

Jeg har vært på skrivegruppe i dag og skulle lære å skrive erotisk, de sendte med meg hjem en Anne B. Ragde bok, og jeg som ikke klarer hennes bøker: En kald dag i helvete. Men er ikke den mere rå enn erotisk?

Betty

HPL sa...

Flott sted å legge inn en kommentar om råhet kontra erotikk i Anne B. Ragdes bøker, Betty. ;-)

Når det gjelder Sortlands serie, er jo det en finere form for Hardy-guttene, er det ikke? Har bare lest et par av dem og synes ikke at han gjør noe ut av det. Skjønner jo at dette også er formellitteratur (som jeg skrev om Ingunn Aa.s bok), men det er et eller annet med å kunne skrive sånne bøker og ikke i det minste leke litt med forutsigbarheten, endimensjonaliteten osv osv ...
Jeg skal vel egentlig ikke si noe, siden jeg ikke er i stand til å skrive sånn, men nå har jeg sagt det.

elis lesebabbel sa...

Helt greit sted å legge inn en kommentar om erotisk litteratur, Betty. Og hvor skulle du eller legge inn denne kommentaren? Nå skal jeg sjekke de voksenbøkene jeg har lest de siste året og hva erotisk litteratur angår er det ikke mye jeg har lest nei bortsett fra skal vi se... yahhh : denne!

Erotisk litteratur er ikke min spesialkompetanse men roter jeg i underbevisstheta kan jeg alltids ramse opp noen om kjærlighet...

Og hva Ragde angår så har jeg bare lest (de fleste av) barne- og ungdomsbøkene hennes men jeg veit jo at det ikke nødvendigvis trenger å være samsvar mellom ferdighetene her. Så jeg skal jo ikke se bort fra at hun er bedre på å skrive voksenbøker.

HPL: for å overføre problemstillinga di til idretten : jeg kan ikke vurdere en idrettsprestasjon, enten det nå er fotball eller hoppsport eller hekkeløp for den delen ut fra hva jeg selv kan prestere.

PS : tøfft bilde av deg, Betty! En pryd for min blogg!

HPL sa...

Point taken.