fredag, juni 01, 2007

Bløtdyra strikes back (Del 11)

Da jeg sykla gjennom den vakre grønne Frognerparken i dag morges slo det meg hvor lokal snegleplagen må ha vært. Men så sykla jeg opp gjennom Slottsparken etter å ha kjøpt nye verandaplanter på torget og gjett hva jeg oppdaget! Men nå får andre overta blogginga. Jeg orker ikke dette lengre.

Og med denne forsommerføljetongen vil jeg allerede nå ønske bloggens lesere (hvis jeg fremdeles har noen igjen) en riktig god sommer!

4 kommentarer:

Tonita sa...

Deet er faktisk ikke til å forstå hvor, og hvorfor de befinner seg der de er, disse brune ekle sleipe levende greiene - takke meg til normale svarte skogssnegler.
Denne bibliotekaren, har sluppet elendet i sitt nære habitat, men er er ivrig jeger og utrydder når anledningen byr seg hos venner med bløtdyrinnvandrere av de ekle sorten.
Setter stor pris på dine litterære henvisninger.

elis lesebabbel sa...

Kjære Tonita Har du hørt J D Lang synge Helpless (Neil Young). Det har i hvertfall ikke jeg. (Før i dag) . Da synes jeg plutselig at det ikke er så mye annet som betyr noe...

Tonita sa...

... og jeg som egentlig hadde begunt å skrive en kommentar om kanoner og krig ... det ble borte, - må finne J D Lang - for nei, har ikke hørt.
Vet ikke engang hvem/hva det er, - jeg føler meg lettere forkalket, foreldet, forført, forsvunnet - men skal gjøre et forsøk på å komme opp fra grøfta, - der kunne jo sneglene komme. - De har i alle fall ikke vist seg i mitt vakre, flotte, supre, veldig tilfredstillende å arbeide i, - bibliotek.

Tonita sa...

- og så hørte jeg, takk. Veldig bra. Skal sende referansen til min blogvenninne Bett21, en bergens rocker i Trondheim.