søndag, mai 09, 2010

Nye blogger

Som den oppmerksomme leser av bloggen har lagt merke til har også jeg laget meg en sånn kjekk bloggroll (eller nærmere sagt 2). Spør meg ikke hvorfor jeg har valgt de bloggene jeg har valgt og ikke noen andre for det har jeg ikke noe fornuftig svar på! Av de siste er:

3 vise kvinners blogg
: Dette er den beste BIBLIOTEKbloggen jeg har vært borti. Personlig og velskrevet og dessuten gir den inntrykk av at dette er jenter som trives på jobben. Jeg anbefaler også alle fraflytta Lom-væringer å følge med på denne.

Bis-bloggen : (Bibliotek i samhälle) Det radikala alternativet i biblioteksdebatten

Nina Solomins blogg : Nina Solomin er chefsredaktör for Vi läser som er et for å si det pent ikke alt for tungt fordøyelig litteraturtidsskrift. Finnes ikke noen tilsvarende i Norge.

Til slutt Kasiopeiias bøker : Det er alltid hyggelig med ungdom i huset. Og spesielt interssant for oss gamlinger å følge med på hva ungdommen leser og tenker om litteratur. Denne bloggeren er så vidt jeg husker 19. Hvis noen har tips om yngre bloggere som skriver om bøker så si fra. (Men please ikke alle disse babsene som skriver om moter og klær og sminke og fester og venner og hvis foreldre passer såååå godt på hva døtrene holder på med og de er såååå bevisste på hva de gjør og blablabla og blablabla!)

Ellers bør noen av bloggerne på de to listene se å skjerpe seg og oppdatere litt snart ellers så sletter jeg dem fra lista. Ingen nevnt ingen glemt! (DET var en trussel som satt, det tenker jeg! )

3 kommentarer:

Beatelill sa...

Bloggrolls er kjekt :) Men ser at du har enkelte bloggere på lista di som ikke har skrevet et eneste innlegg på et år... så da er det vel like greit å slette de?

Synne sa...

Kjempeartige 3 vise kvinner, takk for tipset Eli!

Bente Bing sa...

jeg følger med 3 vise kvinner og det er alltid kjekt! Ellers bruker jeg bloggrollen din til å sjekke opp hva andre driver på med... Burde sikkert gjøre noe med min egen, men nå er det snart deadline på innlevering av oppgaver så jeg bør ikke gjøre noe som er gøyere enn å lese pensum og skrive pene setninger!