søndag, mai 09, 2010

Hjelp! Dessertgenerasjonen er blitt voksen!

Og så er loppesesongen over for i år! Av de siste korpsene som arrangerte loppemarked denne sesongen var Voksen skolekorps. (VAR det så smart å arrangere loppis samme dag som Holmenkollstafetten, Voksen? )

Jeg siterer fra årets løpeseddel:
”Vi kan dessverre ikke ta imot hvitevarer, demonterte møbler av sponplater, madrasser, bildekk/felger, utstyr som ikke virker eller lar seg reparere.”
"Ønsket sortering : 1) Klær; 2) bøker/musikk 3)leker 4 sport/fritid 5) servise/glass/ kjøkken; 6)pynt/messing/bilder/potter 7) elektrisk; 8) duker/stoffer; 9)vesker: 10)sko. Demonterte møbler buntes sammen, skruer festes godt til møbelet. Fjernkontroller tapes fast."
Loppemarkedet kan hente men ”oppfordrer folk til å levere lopper selv på Voksen skole - på de angitte dager.”

For 13 år siden var jeg selv i bransjen i DETTE korpset og konstaterer at mye har hendt siden da. (Og det er ikke bare at vi den gangen ennå ikke hadde fått hjemmeside.)

Vi var villige til å henta nær sagt anytime. Også hvitevarer, komfyrer OG demonterte møbler av sponplater. Dessuten sorterte vi loppene sjæl! Vi LOT i hvert fall som at vi var takknemlige for de loppene vi fikk! Dessertgenerasjonen har overtatt!

Og - når curlinggenerasjonen overtar må vi vel selv møte opp i skolegården og SELGE loppene for dem!

Ingen kommentarer: