lørdag, januar 16, 2010

Et godt stykke arbeid om jeg skal si det sjæl!

Som det skulle komme fram med all ønsket tydelighet har jeg nå laget to kjekke blogglister med de siste oppdateringer og greier. Håper ikke jeg har glemt noen eller at noen blir fornærma på meg! Gud forby!

Min rikholdige etikett-samling - denne bloggens stolthet - er omdannet til en så kalt ”sky” i stedet for den laaaaaange lista. Da blir det i hvert fall mindre skrolling og hele inntrykket ser litt penere ut. Jeg har også endelig innsett at dette er en blogg og ikke en vanlig hjemmeside.

Apropos etiketter: jeg har ikke funnet noen metode for å fjerne HELE etiketten en gang for alle – uten å gå inn på hver eneste post og det irriterer meg litt.

Ellers planlegger jeg ingen større forandringer i 2010. Den samme gamle layouten, orange er fremdeles fargen men regner vel med å skifte bilde når jeg blir for lei av det nåværende. Ellers kan jeg bare si med Jens Book-Jensen ; det er lov å være blid!

Tematisk planlegger jeg ingen forandringer i det nye året, og for de som lurer: ja det kommer snart mer barnebokstoff!

Og hvis det ikke er for seint etter gjeldende regler for skikk og bruk kan jeg samtidig benytte anledningen til å ønske mine lesere ett godt nytt år! Så får vi vel regne med at det blir vår i år også!

Ingen kommentarer: