mandag, november 10, 2008

I put a spell on you

Nå når nettene blir lange og kulda setter inn kan det være på sin plass med en smektende love song. En av min ungdoms store idoler var Nina Simone og her slipper vi damen til med den kjente sangen I put a spell on you. Det ser ikke ut som Nina hadde helt dagen på denne youtubevideon, derfor slipper vi også til opphavsmannen Screamin Jay Hawkins mer humørfylte versjon.Han var kjent for sine spektakulære opptredener og på denne videoen fornekter han seg ikke! Klærne er afroinspirerte. Legg også merke til de påmonterte villsvintennene på overleppa. Kan ikke garantere at dette er det sikreste sjekketrikset men kanskje verdt å prøve ut. Noen vil muligens reagere på at sigaretten til den medbrakte dødningsskallen er tent. Antakelig var opptaket fra noen år før røykeloven. På en annen side : hvem tør å kødde med Screamin Jay Hawkins!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg LIKER Nina Simone. Forøvrig er jeg veldig glad i "Feeling good". Den gjør meg varm inni meg og glad i hjertet mitt.

Anonym sa...

Ja jøss. Nina Simone er a queen! Greia var bare st hun så så sur ut på denne videoen. I motsetning til screaming Jay! Men alle kan ha en dårlig dag!

Anonym sa...

Du verden Eli, Nina Simone! Kanskje det er håp for musikksmaken din likevel, hihihi. Og den andre versjonen var sterk, må sjekke ut den fyren... Sees over helgen, jeg gleder meg :-)

elis lesebabbel sa...

Jeg også! Nam nam og slurp slurp!
Bare mobb musikksmaken min du!