lørdag, juli 28, 2007

The queen of fantasy

Og nå er det Aud Kristine Johnsen jeg snakker om. Bare sjekk nettstedet Det fantastiske hjørnet. Aud har mer sans for fantasysjangeren enn det jeg har og bra er jo det.

Aud er forøvrig en tidligere kollega av meg og er tøffere enn toget. Kreative entusiaster kan bibliotekvesenet aldri få nok av! Folkens : dere skulle sett henne i den råkule regnhabitten sin! Hun kunne gått rett inn i en Harry Potter-universet.

PS: dritfint bilde av deg Aud! Har du laget ørepynten sjæl?

PS 2 : Biblioteksentralen : ikke helt lett å finne dette hjørnet på web-sida deres!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tror hun må ha drømmejobben. ;)
(Ikke at jeg klager, skolebibliotekar er fint det også).

elis lesebabbel sa...

Mulig det mulig det. Men enhver jobb burde være hva du gjør den til. Hvis det ikke er noen propper i systemet i form av vrangvillige sjefer for eksempel. Hilsen Eli
I det litt snufornuftige hjørnet i dag.

PS : hvor jobber du forresten? Har oppdaget bloggen din for en god stund siden.

Anonym sa...

Næmen Eli da, nå rødmer jeg ;-) takk for den nye tittelen! jeg synes vi fordeler oss bra, jeg roper på deg om bøker som ikke er fantasy!
PS angående øredobbene ser jeg ikke hva jeg har på meg på bildet, men de kan nok være selvlagde...

elis lesebabbel sa...

Egentlig synes jeg generelt at vi bibliotekarer burde være flinkere til å rose hverandre når vi fortjener det. Selv er jeg nå oppe i intet mindre enn 249 etiketter (det som før ble kalt labels) på bloggen min så her gir jeg meg selv tittelen
The queen of labels.

Anonym sa...

Jeg jobber på Sandaker videregående skole. Har klart å utvide fantasysamlinga vår til det dobbelte av hva den var. ;) (Men det skulle ikke så mye til).