lørdag, juli 16, 2011

Nei, jeg MÅ ikke

men jeg SYNES det er på sin plass å markere at Dag Solstad blir 70 år i dag. Først et innslag hvor Dag Solstad demonsterer hva han mener om bokbad.Så forfatteren i en noe yngre utgave. Her forklarer han for Otto Hageberg at Arild Asnes, 1970 er en politisk roman. I tilfelle noen skulle lure. Hvem mannen ved siden av er? Skjerp dere da!

5 kommentarer:

Solgunn sa...

En gang i tiden (ikke så lenge siden egentlig) så skulle jeg ha mitt første bokbad med en noenlunde kjent forfatter. Jeg var som seg hør og bør litt bekymret for hvordan dette skulle gå, og søkte derfor råd på youtube. Mitt første treff var Solstad på bokbadet og jeg fikk vondt i magen - for et mareritt! Hvis han ikke liker bokbad, og ikke har lyst til å snakke om egne bøker så kan han jo for svarte si nei takk! Jeg var småhysterisk med tanke på at min badegjest skulle ha tilsvarende primadonnanykker, men det hadde han heldigvis ikke. Phhh - trudde jeg var ferdig med å bearbeide sjokket etter første gangs seeing av opptaket, men det trengs tydeligvis mer lufting.

elis lesebabbel sa...

He he! Opplevde en gang at Erna Osland skulle intervjue Peter Pohl på en bokmesse på sjølyst. OMG!

Solgunn sa...

hohhh - jeg tørker svetten her. Skal ha noen bokbad, eller nå sier vi dusj, NRK har visst forlangt eneretten på badegreia, til høsten og det er jo ikke alle som er så lett å snakke med.

elis lesebabbel sa...

Du er jammen modig! Lykke til!

Solgunn sa...

JAAAAA! Takk :-)