onsdag, mai 13, 2009

Hvem har bursdag i daaag

Ikke for å skryte men jeg har bursdag på samme dag som Stevie Wonder og det er vel også det eneste jeg og den store musikeren har til felles. I anledning dagen kan vi jo høre på denne soulklassikeren fra 1967 som Stevie her synger i duett med Diana Ross. (Regner med at det er greit at vi er på fornavn Stevie!)

”Miguis” som har lagt ut dette opptaket på YouTube (takk takk!) antar at dette ble vist i 1969 eller 1970 på TV. Når Stevie snakker om Mrs Robinson sikter han antakelig til filmen The Graduate fra 1967. Hvis vi antar at opptaket er fra 1969 var Stevie 19 og jeg i all beskjedenhet 16. Diana Ross som her koketterer litt med sin framskredne alder er 25. Legge ellers merke til den fine kjemien det er mellom den unge Stevie Wonder og den den gangen noe mer feterte artisten.

De som er litt kjappe i hoderegning har sikkert for lengst funnet ut at Stevie blir 60 år til neste år! Dette kommer sikkert ikke til å gå upåakta hen! Skulle da også bare mangle!

Av alle de ting jeg muligens burde ha gjort før jeg dør er å prøve å gå med like høyhælte sko som Diana Ross. Regner med at jeg har litt tid på meg.

PS: Og så er tida inne for å bli forbanna igjen! For nøyaktig ett år siden måtte jeg selvfølgelig også markere denne begivenheten og da la jeg ut klassikeren Uptight fra 1966. Selvfølgelig fjerna nå!

4 kommentarer:

Ida sa...

Gratulere så masse med dagen!!!

Aud sa...

Gratulerer med dagen :-)

Bente Bing sa...

Gratulerer med dagen! Håper den har vært og fortsatt er svingende!

elis lesebabbel sa...

Takk takk, jenter! (og som ikke det er nok : 3 bibliotekarer!)