mandag, februar 18, 2008

Jag är inte svensk, bara sjuk!

Da jeg la ut den forrige bloggposten med Siw Malmkvists legendariske coverlåt Slit och släng sivet et annet navn opp fra min umusikalske underbevissthet (ja noen vil vel kanskje kalle det ubevissthet) fram! Nemlig Anita Lindblom!

Så, som en ekstra bonus i dag, og siden jeg ikke har stort annet å drive med i forkjølesetåka, mina damer och herrar, tag till goda;Och her kommer linket minsann!

Anita Lindblom er her elegant antrukket i sin lille sorte. Sceneopptredenen er behersket men med stil. Dette fra en tid før hopp og sprett og tjo og hei og vindmaskiner ble obligatorisk.

PS : Jeg tror denne scenen er fra filmen Vi fixar allt fra 1961. Och om detta inte stämmer är jag mycket tacksam att få vet vilken film denne scenen er tagit från! Svenskt wikipedia : ni har ett JOBB att göra!

PS 2 : Ja, jeg SKAL gå og legge meg og pleie forkjølelsen min nå, men innrøm at dama kan synge!

3 kommentarer:

frikke sa...

hmm.. merker jeg har en del å lære og høre her. Nydelig stemme på denne Anita i allefall :)
Takk for folkeopplysningen!

elis lesebabbel sa...

Folkeopplysning? Jo jag tackar! Så kan man jo i det vide og det breie diskutere selve låtvalget.

Dette var som sagt musikk jeg elsket å hate da jeg kom i tenårene - men selv jeg kan jo nå se eller rettere sagt høre at Anita Lindblom hadde en fantastisk stemme.

Jeg er rimelig sikker på at jeg så denne filmen i min barndom i Sverige for hørm kremt over 40 år siden!

HPL sa...

Akkurat den låta forbinder jeg mest med dette bandet. Deres versjon er kanskje ikke så veldig god, men den humper nå i vei på et vis.
Ikke for det, det svinger så absolutt av Anita.