fredag, oktober 10, 2014

Ikke mye blogging på meg for tida, gitt!

Dette blant annet fordi jeg er med i den lokale kommitéen for TV-aksjonen, og mesteparten av kveldene har gått med til å ringe til tidligere bøssebærere og annen morro.

I år går TV-aksjonen til et virkelig godt formål, nemlig Kirkens Nødhjelp - som uavhengig av hva slags forhold man ellers måtte ha til det religiøse - er en hederlig og anerkjent organisasjon, også internajonalt.

Kirkens nødhjelp har valgt å la pengene gå til vannprosjekter i 8 land, og håper å gjøre det mulig å gi minst en million mennesker lettere tilgang til rent vann.Når Agnes kan gå i alt 5 timer 2 ganger hver eneste dag skulle de fleste i verdens rikeste land klare en to timers søndagstur med en bøsse søndag 19 oktober.

Det er ikke ofte jeg løfter den moralske pekefingeren men nå oppfordrer jeg mine lesere til å melde seg som bøssebærere for at Agnes og andre i hennes situasjon skal kunne leve et normalt liv.

Bli med folkens! Og hvis du ikke kan, så ha gryna klare til bøssebærerne kommer. Og er du ikke hjemme er kontonummeret 8380 08 09005!

Ingen kommentarer: