mandag, juli 16, 2012

Fremdeles sommerstille på bloggen

Og så var ferien over for denne gangen, og etter hvert kommer det vel bloggposter om hva JEG leste i ferien -  i den grad det er av interesse for almenheten. Dessuten kan man forvente et par bibliotekbesøk. I hvert fall ett. Pluss diverse. (Idéer er det ingen mangel på, gjennomføringa derimot...) Og så skal jeg vel til å lese litt barne- og ungdomsbøker igjen.

I mellomtida har det poppet opp et utall med spammer på bloggen. (Disse vises ikke på bloggen men går rett til mailen min.) Heldigvis har blogspot.com et alldeles utmerket spamfangeri. Spammerne vil i all hovedsak selge meg viagra og penisforlengelser. Dessuten litt valium.
Gilleleje. Fotoet viser veien ned til stranda. På havet en enslig seilbåt. Tatt i sommer av ... ja det gjettet dere nok.

Men helt på latsida udi det bloggeriske er jeg jo ikke. Jeg tror nemlig at jeg endelig har  funnet ut årsaken til at enkelte av mine kjære lesere ( eller kanskje heller forhenværende lesere) synes at bloggen er såpass tung å laste opp. Årsaken er med all sannsynlighet ( jeg min store idiot at jeg ikke har skjønt det før!!!) at bloggens forside har for mange linker. (Jeg har en mistanke om at det er explorer på PC som lager de største vanskeligheter her) Derfor har jeg nå skjult mine utmerkede følgere. (Håper de ikke blir fornærma på meg).

Men den største synderen er nok min rikholdige emneliste, denne bloggens stolthet. For tida driver jeg derfor med et møysommelig opprydningsarbeide og sletter de mer "kreative" emneordene for fote. Dette er jo en helsikes jobb for å si det slik. Skikkelig straffelekse altså. (Dessverre ser det ikke ut som at blogspot.com for tida gjør det mulig å skjule emneord uten at de slettes helt. ) Jeg skulle forresten ønske at det var mulig å endre et emneord en gang for alle istedet for å gå inn på hver en bidige bloggpost!

Ingen kommentarer: