mandag, april 04, 2011

Nå kommer de og taaaaaar oss!

Jeg er nummer fire av Pittacus Lore som er psevdonym for.. eller glem det, det kan dere jo sjekke sjæl og som noen sikkert har fått med seg er boka filmet og går på kino akkurat nå. Filmen fikk ganske lunken omtale og boka er vel ikke SÅ mye bedre.

Det dreier seg altså om aliens, påfallende lik mennesker (hva er det som er gæernt med grønne menn med antenner?), bortsett fra ekstrem fart og styrke og en god del spektakulære egenskaper som hovedpersonen selvfølgelig må holde skjult for ikke å bli avslørt. Det er også en kjærlighetshistorie her som vel strengt tatt var litt uttværet og med mange gjentakelser. (Det er ikke ANTALLET kyss og kjærlighetserklæringer det kommer an på men hvordan.) Med er også noen slemme aliens som de snille må sloss mot for å redde jorda.

Handlinga er delvis fra high school miljø med de karakteristiske bokskapene vi ser på amerikanske filmer og alt annet til faget henhørende. Vi finner også nerden som er særdeles interessert i aliens, SF etc og den slemme gutten som også er forelsket i den samme jenta som hovedpersonen. Boka er sikkert ganske spennende for målgruppa og det er action action action over en lav sko.

Kan jo legge til at boka har slått godt an i utlandet og har vært 6 uker på New York Times Best Seller List og det ser ut som at det skal komme fem til i serien før vi får fred.

Ingen kommentarer: