søndag, september 20, 2009

Jeg erobrer nytt land i cyperspace

Siden jeg bruker mer enn nok tid på denne bloggen må jeg begrense bruken av andre nettsamfunn. Derfor er jeg ikke
  • på facebook. Og ærlig talt er det vel heller ikke av særlig interesse for almenheten om jeg har vaska vinduer, bakt boller eller krangla med gubben. Eller hva vi skal ha til middag i dag. Eller hvor mange bøker jeg har katalogisert i det siste.
  • Jeg er heller ikke på twitter. Jeg burde kanskje ha oppretta en konto for å finne ut hva dette er for noe, men har ikke tid. Dessuten har jeg klart meg fint uten denne kvitringa. Hvis jeg en vakker dag finner ut at tilværelsen blir uutholdelig uten twitterkonto skal jeg komme tilbake til saken.
Dermed har jeg oppretta konto på billedprogrammet flickr. Jeg har oppretta to mapper, blant annet fra nye Holmenkollen under oppbygging og fra Haapsalu i Estland. (Håper for pokkermeg at det virker nå da!) Og når jeg får fornyet gratiskontoen min hos flickr i oktober igjen fortsetter jeg å laste bilder fra Tallin for å lage nok en mappe. (Akkurat som om ikke noen har tatt bilder fra denne byen før). Hvis jeg får tid. Ikke for å skryte men ett av bildene mine fra Homenkollen er tatt opp her. ER jeg kry eller!

Ellers finnes det visst også andre billeddelingsprogrammer, som Photosharing, photobucket eller zooomr. Når jeg går av med pensjon om 11 år eller AFP om 6 skal jeg sjekke det ut.

PS: he he litt morsomt. Hver gang jeg går inn på flickr blir jeg hilst god dag på et fremmed språk etter randomprisippet. I dag var det islandsk. Góðan daginn Elisbilder!

Edit to sekunder seinere. Ser at jeg har bytta om de to billedmappene. Skitt au!

Edit 1 oktober 2009 : Hørrrrm Kremmmt : det er visst ikke så enkelt. Det er mulig man må ha en ivitasjon for å se bildene. Eller at man må logge seg inn på sin yahoo-mail.

Ingen kommentarer: