lørdag, juli 12, 2008

Vår nye kulturminister?

Skal man le eller gråte?
Eller skal man gå og henge seg?

I serien dum dummere dummest er turen i dag kommet til ”kulturpolitisk talsmann” i Frp, Ulf Erik Knudsen. Skjønt dum er kanskje ikke helt dekkende. Han er en farlig idiot fordi han også har makt. Og kan få hele kulturlivet til å gå til helvetet. Slik at ”folk flest” blir like dumme som Ulf Erik Knudsen. Og da vil kanskje enkelte si at folk får de politikere de fortjener, men jeg synes ærlig talt ikke at noen fortjener Ulf Erik Knudsen

3 kommentarer:

HPL sa...

Dette kommer jo ikke akkurat som ei bombe. Ulfern er jo flink til å sammenfatte "kunstnere" i "folk som drikker rødvin på kunstnernes hus, på skattebetalernes bekostning" .. og heller ikke nå lot han sjansen gå fra seg til å hakke på Kulturrådet.
Hadde jo håp om at han skulle settes på plass da hans grove fortegning av Kulturrådets arbeid ble gjenstand for en slags debatt på NRK, med Knut Haavik. Haavik fikk jo plassen sin der som en slags FRP-garantist for at spindelvevet skulle skylles bort og Kulturrådets sløsing med penger skulle avdekkes ... Problemet var jo at Haavik, etter å ha sittet nær toppen av Kulturrådet, hadde blitt veldig imponert over seriøsiteten i rådets arbeid. Men i stedet for en diskusjon, der den motbydelige smørbukken kunne fått trøkket inn tennene sine, ble det en koseprat der Haavik var mildt irrettesettende og Knudsen med stadig brunere nese erklærte hvor mye respekt han hadde for Haavik, SAMTIDIG som han gjentok sine grove forenklinger. Man må nesten bli litt imponert over mannens fullstendige skamløshet.

elis lesebabbel sa...

Takk for innlegget. Man må jo håpe at det ikke går så gæernt som man kan ha grunn til å frykte! Sier nå jeg etter kanskje litt for mye rødvin til søndagmiddagen.


Men nå følte jeg plutselig at den store kvalmen tok meg - og DET er i hvert fall ikke på grunn av for (?) mye (?) rødvin.

Anonym sa...

En ny opptrapping av Gerhardsen-kospirasjonsteorien sier nu jeg.