lørdag, september 16, 2006

Dette må jeg mene noe om!

Det er min plikt! Dette er jo en blogg med barnelitteratur i fokus! Hele verden forventer det. I alle fall alle som kan norsk. For alt jeg veit så kan det jo hende at folk er i full gang med norskkurs andre steder i verden også, for å få med seg det siste på Elis lesebabbel. Jeg bare KAN ikke la være å kommentere Bokklubbens 25 beste barnekanon!

FYFAENFORENDUSTELISTEJOSTENGAARDERSATTVELBAREIJURYENFORÅKOMMEMEDPÅLISTA!OGEINARSSONNERVELBAREOPPTATTAVPENGASINEOGÅKJØPESEGENDAENFINEREBIL! OGSTAKKARSDEUNGASOMMÅLESEHEIDIKANDEIKKESLIPPEALLEDEDERREKLASSIKERNE!
OGNASJONALBIBLIOTEKARMOESKARSTENVEITDAVELIKKENOOMBARNELITTERATURMENFINTSKALDETVÆRE!
KUNNEDEIKKETATTMEDMARTHALOUISEELLERDRONNINGSONJAOGSÅFORDENDELENNÅRDETFØRSTSKULLEVÆRE

DESSUTENHARDAASTRIDLINDGRENSKREVETBEDREBØKERENNPIPPISOMVARDENFØRSTEHUNSKREIV!
SELVOMKANSKJEDETTEVARDENBESTEBOKAEINARSSONLIKTEDAHANVARBARNELLERHVAVEITJEG!
OGHVORFOR25BØKEER’EIKKEMENINGENATUNGASKALLESEFLERELELLER?
ELLERKANSKJEIKKEFORELDRASKAFÅLOVÅLESENOEANNETFØRDEHARLESTALLEDISSEBØKENEFORUNGASINE?
DAFÅRDEKANSKJEBARNEVERNETPÅNAKKEN

OGDESSUTEN: Så savner jeg Det blåser på månen av Eric Linclater. På Deichman finnes det bare 9 eksemplarer av denne boka. 3 er utlånt, derav en siden 2001 så den kan man vel bare glemme! Hvilken kødd er det som sitter på den mon tro! Dessuten kan barnebibliotekarene skjerpe seg! Få boka ut til folket!!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hjertelig ENIG! Bra sagt Eli! Kan ikke du lage en liste da? Jeg skal lage min egen liste på min blogg (http://www.miromurr.no). Og så kan vi kanskje la utfordringen gå til alle bloggere? Lag din egen liste? Det ville være en morsom og spennende samling med lister, og ganske sikkert mye mer interessant og utfordrende lesning enn den *BLÆ*-lista til Gaarder & Co!

elis lesebabbel sa...

OK Thomas. Jeg skal gjøre det. (Dette er noe jeg allerede har hatt planer om) Men gi meg en uke sånn ca først. Prøvde å legge en kommentar på din blogg også men vet ikke om den kom igjennom.
Eli